В навечерието  на  16 април – Деня на Българската Конституция

...
В навечерието  на  16 април – Деня на Българската Конституция
Коментари Харесай

Засаждат 50 дръвчета червен американски дъб във Варна

В навечерието  на  16 април – Деня на Българската Конституция и професионален празник на юристите и чиновниците в правосъдната администрация,  честването през  месец октомври на 140 години на Съдебна власт във Варна и по повод 130 години от приемането на първия закон за адвокатурата Ви каним да участваме дружно в залесителна акция.

Кога: 14 април 2018г. (събота)

Начален час: 10:30 ч.

Къде: бул. „ 3-ти март “ против бл. 44

Организатори на залесителната акция на 14 април са Окръжен съд – Варна, Адвокатски съвет – Варна, Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване " Николай Хайтов " –  Варна с поддръжката на Община Варна и регион „ Младост “.

За Варненският областен съд, акцията е продължение на напъните ни към отговорно отношение към околната среда. До края на 2017г. посредством присъединяване си в акцията „ Лист по лист “  от постройката на Окръжен съд – Варна са били предадени за преработване 33751кг. хартия, което се равнява на спасяването на 574 дървета от изсичане.

Тази събота планираме да засадим 50 дръвчета червен американски дъб, като теренът ще бъде авансово квалифициран за засаждането.

Онези от вас, които желаят да се причислят към акцията са добре пристигнали.  

Нека дружно дадем живот на повече дърветата в нашия град!

Сборният пункт (отбелязан с кръгче на картата по долу) се намира на бул. “3-ти март “ в ляво против бл. 44, преди спирка „ Янтра “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР